logo

Hívjon bennünket!

Tel: +36 30 374 9650,
Tel/fax:+36 29 351 185

Vecsés, Üllői út 859.

info@airportparkingcenter.hu

CÍMÜNK

2220 Vecsés, Üllői út 859.

  • Szél. / É / Lat.: 47,42090
  • Hossz. / K / Lon.: 19,24131

Útvonaltervezés

Térkép

Figyelem!

Amennyiben rendelkezik GPS készülékkel, úgy kérjük, az alább megadott GPS koordinátákat táplálja be a készülékbe a címünk helyett, mert tapasztalatunk szerint cím alapján egyes GPS készülékek nem jó helyre navigálnak.

GY.I.K.

Hogyan számítjuk ki, hogy mennyibe kerül a parkolás?

Megkezdett napokat számolunk azzal a kiegészítéssel, hogy egy napnak nem egy naptári napot tekintünk, hanem 24 órát. Ezen felül két óra "türelmi idő" is van, amelynek költségét tartalmazza a 24 órás reptéri parkolás ára.

Tehát amennyiben például ma 16:00 kor érkezik parkolónkba, akkor holnap (16:00 óra helyett a 2 óra türelmi idővel növelve) 18:00 óráig elhagyva a parkolót, egy napot számolunk, 18:00 után elhagyva két napot.

Hogyan fogok visszajutni érkezéskor a reptérről az autómhoz?

Miután leszállt a repülőgépe és átvette a csomagjait, hívja a parkolókártyán szereplő telefonszámot, hogy kollégánk ki tudjon menni Önért/Önökért transzferbuszunkkal a megadott terminálhoz a repülőtérre.

Lehet bankkártyával rendezni a parkolási díjat?

Igen, van lehetőség bankkártyával fizetni a parkolási díjat!

Mit takar a teremgarázs?

Teremgarázsaink a teljesen fedett és zárt parkolóépületünkben helyezkednek el.

Teremgarázsban parkoló autók esetén tűzvédelmi okok miatt kötelező a kulcsot leadni!

Érdemesebb saját autóval menni a reptérre, mint TAXIval?

Általános választ nem tudunk adni, ez többek közt függ az Ön lakhelyétől, és attól, hogy hány napra utazik el. Javasoljuk, hogy mérlegelje, hogy mennyibe kerül a TAXI az Ön indulóhelyétől a reptérre (oda-vissza!!), és mennyibe kerül a parkolás parkolónkban az utazási a napokra. A benzinköltségről se felejtkezzen meg. Tapasztalatunk szerint az esetek túlnyomó többségében jelentős a költségkülönbség a saját autó + parkolás előnyére. Hasonló ár esetén vegye figyelembe, hogy ha saját autójával megy, és nálunk parkol, akkor autóját őrzik, biztonságban tudhatja.

Vannak egyéb költségek?

Az ártáblázatunkban feltüntetett árakon kívül egyéb költséget nem számolunk fel, nincsenek rejtett költségek!

Hogyan módosíthatom foglalásom?

Amennyiben változik indulási vagy érkezési időpontja, kérjük, e-mailben vagy telefonon jelezze munkatársaink felé az oldalalján látható elérhetőségek valamelyikén. Az időpontmódosításnak nincsen semmilyen költsége.

Mégsem venném igénybe a már lefoglalt parkolóhelyet. Mit tegyek?

Amennyiben mégsem utazik, kérjük, e-mailben vagy telefonon jelezze munkatársaink felé az oldalalján látható elérhetőségek valamelyikén. Lemondás esetén semmilyen díjat nem számítunk fel.

Mi a különbség a szabadtéri parkolóhyek és a teremgarázs közt?

Parkolónkban a szabadtéri parkolóhelyek fedetlenek, a fedettek pedig a zárt parkolóépületünkben helyezkednek el. A fedetlen parkolóhelyek ebből kifolyólag valamivel alacsonyabb áron vehetők igénybe. Ezen kívül egyéb különbség nincsen, mindkét típus parkolóhely őrzött, védett parkolóterületünkön helyezkedik el.

Lehet-e haszongépjárművel is parkolni?

Budapest és Vecsés határában elhelyezkedő parkolónkban egy erre a célra elkülönített területen fogadunk haszongépjárműveket akár rövidtávú, akár hosszútávú őrzött parkoltatás céljából.

Árainkat az Ön igényei szerint alakítjuk a parkolási idő, rendszeresség, jármű mérete függvényében. Kérje ajánlatunkat!

Gyakorlatilag bármilyen haszongépjármű parkolására lehetőséget biztosítunk:

  • Teherautó (1,5 - 7,5 tonnáig), furgon 
  • Busz, mikrobusz, transzporter
  • Munkagép
  • Mezőgazdasági gépek

stb.

Hívjon bennünket az alábbi telefonszámon: +3630-374-96-50

Készítette: az eXpons