logo

Hívjon bennünket!

Tel: +36 30 374 9650,
Tel/fax:+36 29 351 185

Vecsés, Üllői út 859.

info@airportparkingcenter.hu

CÍMÜNK

2220 Vecsés, Üllői út 859.

  • Szél. / É / Lat.: 47,42090
  • Hossz. / K / Lon.: 19,24131

Útvonaltervezés

Térkép

Figyelem!

Amennyiben rendelkezik GPS készülékkel, úgy kérjük, az alább megadott GPS koordinátákat táplálja be a készülékbe a címünk helyett, mert tapasztalatunk szerint cím alapján egyes GPS készülékek nem jó helyre navigálnak.

A ferihegyi parkolás menete

LEPARKOLÁS

Miután megérkezett reptéri parkolónkba, egy rövid adminisztrációt követően Ön (vagy igény esetén munkatársaink) leparkolják autóját az Ön számára is megfelelő parkolóhelyre. Ezzel egyidőben csomagjait átpakolják a reptéri transzfert végző kisbuszunkba.

TRANSZFER

Bepakolás után kollegánk kisbusszal elszállítja Önt és utasait a Liszt Ferenc repülőtérre vagy a kívánt célponthoz. Természetesen kollégáink oda és visszautazáskor egyaránt segítenek a csomagok ki-, illetve bepakolásában mind a repülőtéren, mind a parkolónkban.

PARKOLÓKÁRTYA

Az adminisztráció során egy parkolókártyát állítunk ki, ennek segítségével tudja visszaérkezéskor az autót átvenni.

VISSZAÉRKEZÉS

Miután leszállt a repülőgépe és átvette a csomagjait, hívja a parkolókártyán szereplő telefonszámot, hogy kollégánk ki tudjon menni Önért/Önökért a repülőtérre a megadott terminálhoz.

SZÜKSÉGES IDŐ

Parkolónkba érkezéskor az adminisztráció, illetve az autó elhelyezése és csomagok átpakolása kb. 5-10 percet vesz igénybe. A Liszt Ferenc repülőtér 1,5 km távolságra van reptéri parkolónktól, ami 10-20 perces menetidőt jelent forgalomtól függően. Visszaérkezésekor a telefonhívásától számítva 10-15 percen belül érkezünk Önért a megadott terminálhoz.

Készítette: az eXpons